in

Jadual Pembayaran Tarikh Gaji 2021 Kakitangan Awam Kerajaan

jadual gaji penjawat awam

Dibawah ini adalah jadual dan tarikh pembayaran gaji bulanan bagi sektor awam untuk tahun 2021. Penjawat Awam atau Kakitangan Awam Kerajaan bagi semua Kementerian atau Jabatan Persekutuan seluruh negeri di Malaysia boleh merujuk kepada jadual bayaran gaji bulan untuk 2021.

Jadual pembayaran gaji penjawat awam bagi tahun 2021 ini merupakan rasmi yang diambil dari surat pekeliling tarikh dan peraturan pembayaran gaji terkini yang telah dikeluarkan oleh Jabatan Akauntan Negara Malaysia (JANM).

Jadual bayaran gaji bulanan yang dikeluarkan setiap tahun akan memudahkan Penjawat Awam atau Kakitangan Awam (pekerja sektor awam) merancang serta menguruskan perbelanjaan isi rumah mahupun kewangan peribadi dengan lebih teratur dan berhemah.

Jadual Pembayaran Gaji Bulanan Kakitangan Kerajaan (Gov) Sektor Awam Tahun 2021

Dibawah ini merupakan jadual pembayaran gaji 2021 bulanan kakitangan kerajaan sektor perkhidmatan awam termasuklah tarikh dan hari pembayaran dibuat. Untuk maklumat:

  • Gaji kakitangan awam kerajaan 2021 (Government) sektor awam dibayar sebulan sekali.
  • Tarikh pembayaran gaji bulanan penjawat awam bagi tahun 2021 masih tertakluk kepada pindaan semasa oleh Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM). Sekiranya terdapat perubahan, jadual atau tarikh pembayaran gaji akan dikemaskini dengan kadar segera.
  • Paparan jadual pembayaran di bawah adalah merangkumi satu tarikh gaji Penjawat Awam atau Kakitangan Awam 2021 Kerajaan semua Kementerian atau Jabatan Persekutuan untuk seluruh negeri.

Jadual Tarikh Bayaran Gaji Bulanan Kakitangan Sektor Awam Tahun 2021

Maklumat lengkap berhubung dengan Tarikh Dan Peraturan Pembayaran Gaji bulanan bagi tahun 2021 akan dikemaskini di sini setelah maklumat diterima.

Jadual Tarikh Bayaran Gaji Bulanan Kakitangan Sektor Awam Tahun 2020

Untuk maklumat lengkap berhubung dengan Tarikh Dan Peraturan Pembayaran Gaji bulanan bagi tahun 2020 boleh rujuk melalui judul pautan surat pekeliling Akautan Negara Malaysia Jadual Gaji 2020 yang disertakan di di Portal Rasmi JANM di bawah.

Surat Pekeliling Terkini Akauntan Negara Malaysia – Tarikh Dan Peraturan Pembayaran Gaji Tahun 2020

tarikh gaji 2021